Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozás

Könyvtárunk elsősorban az intézmény diákjainak és dolgozóinak igényeit szolgálja ki, de közművelődési feladatokat is ellát. Andráshida településrészen egyedül a Zalaegerszegi Öveges József Általános Iskola nyújt könyvtári szolgáltatásokat. Ezt a tevékenységünket a József Attila Városi Könyvtár segíti. Állományunk mintegy ötöde letéti anyag, ezen kívül számos közös programban veszünk részt.

A könyvtár alapterülete 100 négyzetméter, amely egyenlően oszlik meg a kölcsönzési tér és az olvasóterem között. 

Az állomány meghaladja a 10 ezer dokumentumot. A szép- és szakirodalom esztétikus szabadpolcos elhelyezést kapott, a kézikönyvek az olvasótermi részben találhatók.

Felszereltségünk jónak mondható: 7 db multimédiás szamítógép internet hozzáféréssel, digitális tábla projektorral, korszerű kölcsönzőpult és modern bútorzat.

 

butorok--7-.jpg 

 

 

Internetes gépek 

 

Az olvasóteremben délelőtt tanórák ( főként idegennyelvi és könyvtári ), délután és este pedig szakköri és egyéb rendezvények folynak. Szintén itt kerül megrendezésre számos iskolai verseny és vetélkedő.

 

 

Rendezvények az olvasóteremben 

 

Internet fiesta 

 

 

Könyvtárunk jelentős bábgyűjteménnyel büszkélkedhet, amely a Kuckó báb- és mesesarok rendezvényein kerül felhasználásra.

 

Bábok a polcon 

 

Bábok a falon 

 
 

A könyvtárban dolgozó könyvtáros:

 

Kocsis Csaba, könyvtár-angol-történelem szakos, 1984 óta .

Kocsis Csaba könyvtáros

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< November / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 32462
Hónap: 1151
Nap: 43